CoachingYou logo
CoachingYou logo
Home   Visie   Aanpak   Bedrijven   Particulieren   Artikels   Contact
Wie is CoachingYou?

Annick Noyens Ik ben Annick Noyens (°1961). Ik heb een diploma hoger pedagogisch onderwijs, werkte 5 jaar in het onderwijs, ben ruim 20 jaar vertrouwd met de bedrijfswereld en ben een gecertificeerde coach. Na opleidingen spreken voor publiek en verbale expressie deed ik ruime ervaring op met presentaties, voordrachten en evenementen. Ook volgde ik een 3-jarige cursus intu´tieve ontwikkeling, een jaaropleiding NLP en een opleiding professionele coach. Daarbij komen nog tal van cursussen op het vlak van communicatie, zelfrealisatie en innerlijk leiderschap.

Training en coaching zijn momenteel mijn hoofdactiviteit. Zo wordt mijn leven steeds meer de expressie van wie ik ben. Genietend van het resultaat wil ik dit ook doorgeven aan anderen en coach ik personen die een positieve richting willen geven aan hun leven en hun authentieke weg willen volgen.

De stijl van CoachingYou is gekenmerkt door het respect voor de eigenheid van ieder mens. Als coach benader ik iedereen met deskundigheid en betrokkenheid. Ik weet mensen te raken, waardoor ze van binnenuit op weg kunnen gaan naar een blijvend resultaat.

Vragen? Neem gerust contact op!

CoachingYou
Pers. coaching     
Open Coaching
Opleidingen     
Consultancy
Implementatie     
-------------------------
SpeakingNow
Expertise     
Contactgegevens
Bedrijven
Overheid
Zorgsector
Onderwijs
Particulieren